Балканският новогодишен крос вПравец с награден фонд от 7000 лв Балканският

...
Балканският новогодишен крос вПравец с награден фонд от 7000 лв Балканският
Коментари Харесай

7000 лв награден фонд за новогодишния крос в Правец

Балканският новогодишен крос в

Правец с награден фонд от 7000 лева

 

Балканският новогодишен пробег в Правец ще бъде атлетическата атракция за края на 2020 г и началото на 2021 година Наградният фонд на проявата е 7000 лева, което подсигурява мощни участници. Стартът на надпреварата ще е в 23,50 ч в новогодишната нощ. Уникалното съревнование е продължение на среднощния новогодишен пробег, който се организира от десетилетия в гр. Правец. Тази година новото е, че АБАФ, БФЛА, община Правец и придвижването „ Рън България “ сплотяват старания, с цел да стане събитието интернационално. Трасето на надпреварата ще бъде 7 км шосеен пробег, а последните елементи (регистрация, благоприятни условия за хотелско настаняване и куверт в новогодишната нощ, стратегия, детайлности за трасето и т.н.) се ще бъдат оповестени до 20 ноември.

Правец бе хазаин на един от най-успешните балкански шампионати за мъже и дами по лека атлетика през 2019-а година, а атлетическата база на града има стадион с всички атлетически браншове, като и стадион за загряване с нови атлетически писти.

Регистрация за фенове бегачи за Балканският новогодишен пробег може да се направи на. Победителите при мъжете и дамите при декларираните бегачи от АБАФ (Асоциацията на балканските атлетически федерации) ще получат по 300 евро. Финансови тласъци в евро има до шесто място (150 евро). В класирането за „ Рън България “ също пари ще се дават от първо до шесто място. Победителите при мъжете и дамите ще си тръгнат с по 250 лева, а шестите с по 80 лева  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР